Home

Actueel

Uitzending zaterdag 5 september 2015

foto van Jan Rietman (©MAX)

De 70e Ronde van Spanje begint langzamerhand een Nederlands feestje te worden. Joke Bruijs brengt een ode aan het Rotterdamse Katendrecht van vroeger. En Vincent Bijlo is te gast.
Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 4 september 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Meester Patissier Robèrt van Beckhoven mag weer proeven en keuren: het derde seizoen Heel Holland Bakt begint! En heeft u vullingen? Pas op met aluminiumfolie!
Bakken maar

Bezoek de Stemfinale op vrijdag 11 september

radio 5 presentatoren proosten

De stemperiode van de Evergreen Top 1000 sluiten we vrijdag 11 september feestelijk af! U bent de hele dag welkom in het Mediacafé in Hilversum! Meld u aan via info @ radio5.nl
Meer informatie

Meld u aan voor het Vriendenbureau!

afbeelding van een envelop met een hartje

Vrijdag is Vriendendag! Zoekt u contact en wilt u zelf een oproepje doen op de radio? Meld u aan en wie weet krijgt u de kans om nieuwe mensen te ontmoeten!
Laat uw gegevens achter

Welke evergreen wilt u horen?

foto van een platenspeler (Bron Pixabay)

Wekker-Wakker! is benieuwd welke plaat u graag wilt horen! Wat is uw herinnering bij dit nummer en waarom moet juist deze plaat in de Evergreen Top 1000?
Laat het ons weten

Stem voor de Evergreen Top 1000

stapel platen

Tijdens de Evergreen Top 1000 draaien we platen gekozen door onze luisteraars. U kunt tot en met vrijdag 11 september 2015 stemmen op uw favoriete platen!
Stemmen!

Bel naar de AM Helpdesk: 0800 0900 500.

(Bron NPO Radio 5)

Luisteren naar NPO Radio 5 vanaf september? Dat kan via de kabel, internet, satelliet, digitale tv en digitale radio! Hulp nodig? De Helpdesk is van 7.00 tot 19.00 uur bereikbaar!
Meer informatie