Home

Actueel

Uitzending dinsdag 4 augustus 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

De familie-ervaringsdeskundige weet hoe het is: een familielid met een psychiatrische aandoening. Hoe kan hij helpen? En Manuëla en Henk vragen zich af: hoe hoog kan een vogel?
Familie-ervaringsdeskundige

Terugluisteren maandag 3 augustus 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Lekker hè, die warmte! Of vindt u er helemaal niets aan? De airco's draaien in elk geval overuren, maar zijn die nou eigenlijk wel zo goed voor onze gezondheid?
Airco

Vrijdag is Vriendendag!

afbeelding van een envelop met een hartje

Wat hebben we toch een leuke luisteraars! Een aantal van hen zoekt contact via ons Vriendenbureau. Wilt u meer te weten komen over onze kandidaten?
Luister, lees en reageer

We gaan op reis en nemen mee...

koffer met allerlei vakantiespullen

De Raadplaat en de Plaat van de dag zijn met vakantie, dus een nieuw spel! Henk en Manuela gaan elke dag op reis. Raadt u alle spullen die ze meenemen en weet u ook waar ze naartoe gaan? Bel 0800 3000 555.

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Waarom stotteren mensen minder als ze zingen? Is het schadelijk om je vingers te 'knakken'? Kunnen dieren verliefd worden? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag