Home

Actueel

Uitzending zaterdag 29 augustus 2015

foto van Jan Rietman (©MAX)

In Eindhoven wordt het wereldrecord fototentoonstelling onder water gebroken. Frans Bauer start een nieuw tv-programma en Haye van der Heyden is te gast.
Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 28 augustus 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Lekker rocken op de Senioren Rockschool. Leraar en leerlingen komen langs in de studio! En het is tien jaar na Katrina. Hoe ontstaat een orkaan?
Rockschool

Terugluisteren donderdag 27 augustus 2015

foto van Henk Mouwe (©MAX)

Pijn bestaat in allerlei soorten en maten. Maar waarom hebben we eigenlijk pijn? Henk heeft mooie filmtips én hij kreeg weer een ansichtkaartje!
Pijn

Meld u aan voor het Vriendenbureau!

afbeelding van een envelop met een hartje

Vrijdag is Vriendendag! Zoekt u contact en wilt u zelf een oproepje doen op de radio? Meld u aan en wie weet krijgt u de kans om nieuwe mensen te ontmoeten!
Laat uw gegevens achter

Bel naar de AM Helpdesk: 0800 0900 500.

(Bron NPO Radio 5)

Luisteren naar NPO Radio 5 vanaf september? Dat kan via de kabel, internet, satelliet, digitale tv en digitale radio! Hulp nodig? De Helpdesk is van 7.00 tot 19.00 uur bereikbaar!
Meer informatie

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Waarom stotteren mensen minder als ze zingen? Is het schadelijk om je vingers te 'knakken'? Kunnen dieren verliefd worden? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag