Home

Actueel

Terugluisteren dinsdag 30 juni 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Veel zullen we er niet van merken, maar vandaag duurt 1 seconde langer dan normaal. Hoe zit dat? En meer over de hitte, want voor sommigen kan die gevaarlijk zijn.
Hitte

Plaat van de dag!

feestelijk plaatje

De Grieken mogen zondag naar de stembus om hun stem uit te brengen in het referendum over het financiële reddingsplan. Zijn ze voor of tegen? Welke plaatjes over ja en nee kent u?
Ga naar het gastenboek

Tips hoe om te gaan met de hitte!

foto van 4 benen in het zand op het strand

De komende dagen wordt warm weer verwacht. Wekker-Wakker! zet op een rij hoeveel u moet drinken, hoe u koel kunt slapen tijdens warme nachten en hoe u uitdroging herkent.
Dossier > Hitte

Terugluisteren maandag 29 juni 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Na een stressvolle dag lonkt 's avonds de zak chips of de reep chocola. Waarom is eten dat troost biedt altijd vet of zoet? En duizenden knoflookpadden worden in het wild uitgezet!
Knoflookpad

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Waarom stotteren mensen minder als ze zingen? Is het schadelijk om je vingers te 'knakken'? Kunnen dieren verliefd worden? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag

Vind ons leuk op facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op facebook