Home

Actueel

Uitzending zaterdag 7 maart 2015

foto van Jan Rietman

Wim Landman was in de jaren 50 stervoetballer, maar werd verdacht van omkoping. Dennie Christian zit 40 jaar in het vak en is te gast!
Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 6 maart 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Studenten uit Rotterdam helpen bij de belastingaangifte. Wat zijn de valkuilen? En het allergrootste containerschip ter wereld is enórm! Wat is eigenlijk de remweg van zo'n gevaarte?
Belastingwinkel

Gerard Cox krijgt NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvre Award

foto van Gerard Cox

De Oeuvre Award gaat dit jaar naar Gerard Cox! De zanger, acteur en cabaretier werd donderdag 5 maart verrast door Hijlco Span in Plein 5. En dat de dag voor zijn 75e verjaardag! MAX feliciteert Gerard Cox!

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Plaat van de dag

gekleurde muzieknootjes

Manuëla en Henk zoeken elke dag een plaat die volgens u perfect bij de dag past. Laat het ons weten en wie weet draaien we uw plaatje aan het eind van de uitzending!
Ga naar het Gastenboek

Vind ons leuk op Facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar Facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op Facebook