Home

Actueel

Uitzending donderdag 2 juli 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Het is tijd voor taal! We leggen een aantal uitdrukkingen voor aan Wouter van Wingerden van Genootschap Onze Taal. Wat doet de Kamerheer van de Koning in de provincie eigenlijk?
Uitdrukkingen

Terugluisteren woensdag 1 juli 2015

foto van Manuela Kemp

Relaxed op vakantie,
hoe doet u dat? Tips van een ervaringsdeskundige en de Consumentenbond. En let op dat u niet in aanraking komt met de eikenprocessierups!
Op vakantie

Plaat van de dag!

feestelijk plaatje

Op 1 juli veranderen veel wetten en regels. Denk bijvoorbeeld aan de Wet Werk en Zekerheid. Welke liedjes over verandering en vernieuwing kent u?
Ga naar het gastenboek

Tips hoe om te gaan met de hitte!

foto van 4 benen in het zand op het strand

De komende dagen wordt warm weer verwacht. Wekker-Wakker! zet op een rij hoeveel u moet drinken, hoe u koel kunt slapen tijdens warme nachten en hoe u uitdroging herkent.
Dossier > Hitte

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Hoe zit het eigenlijk?

toetsenbord met vraagteken

Waarom stotteren mensen minder als ze zingen? Is het schadelijk om je vingers te 'knakken'? Kunnen dieren verliefd worden? Wekker-Wakker! zoekt uit hoe het zit!
Stel uw vraag

Vind ons leuk op facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op facebook