Home

Actueel

maandag 15 februari 2016

foto van Manuela Kemp & Henk Mouwe (©MAX)

Bioloog Roelof Hut vertelt over zonlicht en ons bioritme. Taalwetenschapper Roel Jonkers verklaart het Foreign Accent Syndrome. En Henk is weer terug!
Bioritme

zaterdag 13 februari 2016

Foto van Jan Rietman

The Boss komt naar ons land. Leon Verdonschot kijkt er naar uit. Richard Krajicek vertelt over de finale van zijn tennistoernooi en componist Stephen Emmer is te gast.
Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 12 februari 2016

foto van Manuela Kemp (©MAX)

Manuëla praat met Robert Schurink. Hij is directeur van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Volgende week is namelijk de Week van de Euthanasie.
Euthanasie

Terugluisteren donderdag 11 februari 2016

foto van Manuela Kemp (©MAX)

Elles de Bruin mocht naar het Correspondents' Dinner met premier Rutte. We bellen haar! Hoe zit het ook al weer met El Niño en wat is het Overschilderschilderij?
El Niño

Doe mee met het Vriendenbureau

afbeelding van een envelop met een hartje

Vrijdag is Vriendendag! Beluister alle oproepjes en reageer! Zoekt u contact en wilt u ook een oproepje op de radio doen? Wie weet krijgt u de kans om nieuwe mensen te ontmoeten!
Ga naar het Vriendenbureau

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Vind ons leuk op facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op facebook