Home

Actueel

Uitzending maandag 2 maart 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Wat nou als een blindengeleidehond moet poepen, wie ruimt dat dan op? We zoeken het uit! Manuëla en Henk bellen met een hoefsmid over de charme van zijn beroep.
Hoefsmid

Uitzending zaterdag 28 februari 2015

foto van jan rietman

Het voorjaar laat zich langzaam zien, tijd dus om te koersen! Iwan Spekenbrink blikt vooruit met De Omloop Het Nieuwsblad. Hoe is het met Lee Towers en Henk Wijngaard is te gast! Wekker-Wakker-Weekend!

Terugluisteren vrijdag 27 februari 2015

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe

Een wereldrecordpoging op de Huishoudbeurs. Welke klachten krijgen we door tablets en smartphones? En heeft u ook wel eens een aha-momentje?
Tablets

Tips voor een betere houding bij tabletgebruik

foto van iemand die een tablet gebruikt

Mensen gebruiken een tablet vaak ongemerkt uren achter elkaar. 14 procent van de ouderen heeft daardoor weleens klachten of pijn. Hoe voorkomt u die klachten?
Dossier > Tablets

De jukebox van Jan Rietman

Juxebox

Met welk plaatje wilt u op zaterdag wakker worden? Geef een liedje aan Jan Rietman door en misschien hoort u het nummer binnenkort in Wekker-Wakker-Weekend!
Jukebox

Plaat van de dag

gekleurde muzieknootjes

Manuëla en Henk zoeken elke dag een plaat die volgens u perfect bij de dag past. Laat het ons weten en wie weet draaien we uw plaatje aan het eind van de uitzending!
Ga naar het Gastenboek

Vind ons leuk op Facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar Facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op Facebook