Home

Wekker-Wakker!

Uitzending woensdag 28 september 2016

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Onze boekenkenner Remco Houtepen heeft deze morgen weer een mooie top 3 voor ons paraat. Welke boeken moeten we echt lezen? Ook krijgen we antwoord op de vraag hoe het eigenlijk zit met oversteekknoppen. Daarnaast aandacht voor de opening van de tentoonsteling Erasmus Experience in Rotterdam die vandaag wordt geopend door onze koning.

Uitzending 28 september 2016

Uitzending dinsdag 27 september 2016

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Deze ochtend aandacht voor de bruine rat, waar komt hij vandaan en hoe komen we weer van deze viezerik af? Verder bellen we over de kinderpostzegels, die worden vanaf morgen weer verkocht. En Wouter van Wingerden vertelt alles over bijnamen. 

Uitzending 27 september 2016

Uitzending maandag 26 september 2016

foto van Manuela Kemp en Henk Mouwe (©MAX)

Binnenkort spreekt de hele wereld Fries, hoe zit het precies met anticonceptie voor mannen en wanneer vertrekt de Boerenzwaluw richting het warme zuiden? Je hoort het bij Henk en Manuela!

Uitzending 26 september 2016

Jan zoekt nieuwe Evergreens en oude Nevergreens!

platenspeler

Help mee aan een vernieuwde Evergreen Top 1000! Jan Rietman speelt elke zaterdag het spel Evergreen/Nevergreen! Bel tijdens de uitzending naar 0800 - 3000 555.
Evergreen/Nevergreen

Vind ons leuk op facebook!

logo van facebook

We verplaatsen steeds meer activiteiten naar facebook. Bent u benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze prijsvragen?
Vind ons leuk op facebook